Team Offcourse:

Chester

John

Functioneel Beheerder

Mogelijkheden komen op je pad. De consequenties bepalen de keus, maar achteraf kan je bepalen of het de juiste was. Toen Ryan mij deze mogelijkheid voorlegde, kon ik niet anders dan deze aanpakken met mijn mondhoeken in mijn oren. Ondanks dat er nog overlegd moest worden met Mike en Chester, begon ik maar alvast met dingen regelen, alsof de keus al gemaakt was.
Ik heb een achterstand om in te halen, dus ik zit al in een racemode. We hebben samen al wat avonturen beleefd en weten wat we aan elkaar hebben. Of we door dik en dun gaan? Geen haar op me lichaam die daar aan twijfelt. We weten dat wij op elkaar kunnen bouwen en dat zullen we nodig hebben. Ik ben van het makkelijke. Als ik plezier kan mixen met een ander doel, in dit geval een goed doel, hou ik er een dubbel goed gevoel aan over.
Al met al, een rally voor het leven en kon me geen betere rally maatjes bedenken dan deze drie! Kort en krachtig. That’s me!

Mike

Docent Lichamelijke Opvoeding

Al sinds we klein waren keken Ryan en ik geregeld naar de Camel Trophy, we waren een jaar of 10. Nu zitten we in onze 40-er jaren en hebben eindelijk de ruimte gemaakt om ons eerste Rallyavontuur aan te gaan! Ryan is onze technicus, Chester de meest creatieve. En ik probeer het allemaal een beetje bij elkaar te houden en te relativeren. Dat is niet gelukt! 🙂
Van onze Chevy Van uit ’94 heeft Ryan de motor al gedemonteerd en gereviseerd en Chester heeft de bus compleet leeggetrokken om hem vervolgens opnieuw op te bouwen.
We zijn 4 sportieve gasten die van Wintersport en Mountainbiken houden en gaan dan ook geregeld met onze vriendengroep op sportief avontuur. Stilzitten is voor mij lastig, dus ik ben erg benieuwd hoe het zal gaan op deze 8500km lange ontdekkingstocht. 

Ryan

Senior Technisch Vastgoed Manager

Vroeger had Mike een Commodore 64. 15 minuten een spelletje laden vanaf een cassettebandje om dan vlak voor de laatste piepjes ‘Syntax Error’ op het scherm te zien. Engelengeduld hadden we toen al niet, dus dan maar weer fietsen, hutten bouwen, fikkie steken of op een bouwplaats spelen. De drang naar avontuur is nooit weggegaan en nadat Mike vorig jaar weer met zo’n impulsief idee de bocht om kwam, was het binnen 2 weken duidelijk dat wij de Baltic Sea Circle Challenge gingen rijden. Aan Chester hoefde we niets te vragen, want NEE kent hij niet. Daarbij komt nog eens dat ook Chester net als Mike en ik een zeldzame vorm van ADHD heeft.

Fearless John, met hoogtevrees! Stapt in ieder avontuur dat over grote hoogtes gaat, of het nu mountainbiken of snowboarden is. John is van de partij! En toen hij hoorde dat deze reis naar het uiterst noordelijk gelegen punt van Europa zou gaan was team OffCourse een feit! Nu zijn deze 4 druktemakers begonnen met de voorbereidingen voor de BSC. We hebben nog geen meter gereden, onze Heilige Koe wordt grondig onder handen genomen en ik ben helemaal in mijn element! 8500Km erbij en het avontuur van ruim 7 maanden kan in de boeken.

Chester

DJ Entertainer / Innovator / Sport Data-Analist

Als Benjamin van het stel, zowel in leeftijd als in jaren van vriendschap, heb ik de rol van ‘verjonger’ op me genomen. Innovatief, open-mindset, impulsief met een uitdagingsgerichte persoonlijkheid.

In onze groepsdynamiek is er nooit iemand die zich als het derde wiel aan de wagen voelt. Als groep zijn wij enorm dynamisch, vullen en voelen elkaar goed aan en dagen elkaar continu uit. Mike heeft met zijn topsport verleden altijd een fantastische drive om zich volledig in nieuwe avonturen te storten. Wat met enige regelmaat ook voor frustratie zorgt bij het thuisfront. Als er binnen het team zich een moment van verveling of een doodspelmoment voordoet, heeft Mike altijd nog wel een troef achter de hand. Ryan is de MacGyver van de groep, als kind zijnde altijd al bezig met de vragen ‘Waarom?’ en “Hoe?’. Zijn technisch inzicht gepaard met enorme leer- en nieuwsgierigheid maken dat hij altijd wel een oplossing heeft voor de problemen die Mike en ik, met onze soms impulsieve acties, creëren. Met deelname aan de Baltic Sea Rally Challenge is het voor mij dan ook niet de vraag of we deze challenge aankunnen, maar wat kan onze bijdrage worden om deze challenge en de beleving nog toffer te maken.

Onze sponsoren

Shirts-be

Lees meer over onze sponsoren


Voor jouw donatie maken we gebruik van Whydonate.nl. Dit is een betrouwbare en geverifieerde partner. Hierdoor kun je op alle gebruikelijke manieren veilig en vertrouwd een transactie doen. Ook weet je op deze manier zeker dat de donatie bij de goede doelen terechtkomt. Klik op de blauwe 'Doneerbutton' hieronder om in het betalingsscherm te komen.

€200,00 4%
van €5.000,00 Nog 95 dagen
× Mijn veilige donatie
Periode
Bedrag
Ander bedrag
Persoonlijke info
Ik doneer anoniem


Powered by Whydonate

Goede Doelen:

Mentelity Foun