Onze sponsoren

Dirty

Allereerst willen we onze partners en kinderen benoemen. Zonder hen was er geen Rally voor ons mogelijk geweest! Niet alleen zullen zij thuis alles alleen moeten rooien in de 2,5 week van de rally, maar ook de dagen, weken en maanden voorafgaand aan dit avontuur zijn we veel van huis om ons en de bus te preparen voor vertrek.

Daarnaast zijn we afhankelijk van sponsoren die ons, soms letterlijk, op weg helpen. De auto technisch in orde krijgen, een complete camping-inrichting verzinnen en realiseren, ons voorzien van kampeerspullen, het zichtbaar maken van ons team op internet, logo’s ontwerpen, een website maken, teamkleding, visums aanvragen en nog tal van andere zaken. Het vergt nogal wat voorbereiding.

Gelukkig hebben we al een groot aantal sponsoren die ons helpen het doel te bereiken. We hebben dan ook een aantrekkelijk sponsorplan opgesteld waarbij we een win-win situatie creëren voor beide partijen! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk het Sponsorplan en mail of bel ons voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

 • Auto BVL

  Auto BVL  is van onschatbare waarde voor ons gebleken. Dit kleine professionele autobedrijf ,met hun technische kennis en perfect uitgeruste werkplaats heeft ons geholpen de bus technisch 100% in orde te maken. Bovendien kwamen ze met goede ideeën en aanpassingen, waardoor we er zeker van zijn dat we op auto-technisch vlak niet voor verrassingen komen te staan.

 • Leesmap

  Leesmap Tekst volgt

 • SnowWorld

  SnowWorld in samenwerking met SnowWorld kunnen we voor andere partners een introductie-les snowboarden te verzorgen. Mike geeft deze les en kan dit, als oud topsporter én bondscoach, als geen ander!

 • Running the Target

  Running the Target Onze trip wordt één groot avontuur! Echter de vele uren en kilometers op de weg vragen de nodige scherpheid en teambuilding. Om scherp te blijven, tactische beslissingen te kunnen nemen in moeilijke situaties en als team de eindstreep halen is waar Airsoft bedrijf 'Running the Target' je als geen ander in kan trainen. Door hun mentale training middels gamification kunnen wij nu met een gerust hard de uitdaging aan gaan.

 • Decathlon

  Decathlon Tekst volgt

 • Chocolate Family

  Chocolate Family  De Chocolate Family maakt vele vrouwen en kinderen gelukkig met haar heerlijk chocola van Ickx, Dragee, Rosenberg en Pralibel. Maar nu hebben ze ook 4 mannen gelukkig gemaakt met haar mooie sponsorbijdrage én lekkere verassing voor deelnemers en andere sponsoren.

 • Shirts-bedrukken.nl

  Onze teamkleding bestaande uit shirts en jacks en wordt door shirts-bedrukken.nl geleverd en voorzien van logo’s.

 • Nieuwkoop Paprika's

  Nieuwkoop Paprika's BV Om onze bus in goede staat te krijgen en onze spullen in opslag te bewaren heb je ruimte nodig. De loods van Nieuwkoop Paprika's heeft ons tijdens de voorbereidingen deze ruimte geboden. Het klussen aan onze bus werd daardoor een stuk gemakkelijker en vooral plezieriger.

 • Van de Velde Metaal

  Van der Velde Metaal  Als we het hebben over dat de oude Chevy Van een knap 'staaltje' opknapwerk is geworden, moet er ook gezegd worden dat de letterlijke gaten in de bus niet gedicht hadden kunnen worden zonder de ondersteuning van Van der Velde Metaal. Met hun kennis, precisie en juiste toepassing van materialen werd het dichten van de gaten een fluitje van een cent.

 • Borsboom Meubelstoffering

  Borsboom Meubelstoffering  Om de uren in onze bus enigszins goed door te komen is zitcomfort zeker een vereiste. Borsboom Meubelstoffering heeft onze 25 jaar oud doorgezeten captain chairs niet alleen nieuw leven ingeblazen maar door de juiste toepassing van materialen ook de kwaliteit en het comfort verhoogd. Pure klasse in deze eeuwenoude ambacht, kwaliteit en ouderwets vakmanschap!!

 • Houtbar

  Houtbar De wilde dromen die wij hadden bij het opknappen van de bus werden, dankzij de expertise en het vakmanschap van de Houtbar BV ineens realiteit. Een enorme metamorfose! Echte grote 'houten' klasse wat deze jongens met hout kunnen maken! Mede dankzij hen heeft onze bus nu een 'warme' uitstraling.

 • Friss Entertainment

  Tekst volgt.

 • Bladi Shop

  Bladi Shop  Om de juiste 'look and feel' aan de bus te kunnen geven moesten wij op stoffenjacht. Bij de Bladishop vind je niet alleen een oneindige keuze in stoffen van hoge kwaliteit, je wordt ook zeer vriendelijk ontvangen door de jonge, meedenkende en enthousiaste eigenaar. Met de stoffen van de Bladishop heeft onze bus weer de klasse gekregen die het hoort te hebben.

 • Wraptor

  Wraptor  Om onze sponsoren een mooi plek op de bus te geven heb je ook een bedrijf nodig die weet hoe ze moeten omgaan met folies en stickers. Wraptor heeft in de korte tijd van hun staan de nodige 'stripes' al gezet maar ook zeker verdiend. Dankzij Wraptor krijgen onze sponsor de exposure op de bus die zij verdienen.

Wilt u ook sponsor worden? Mail ons.


Door middel van donaties en ludieke acties zamelen we geld in voor 4 goede doelen.


De eerste €850,- komen uit onze eigen zak.


Ons doel is om bij de finishlijn op 23 juni €5000,- te hebben opgehaald.

€0,00 0%
van €0,00 Nog 0 dagen
× Mijn veilige donatie
Periode
Bedrag
Ander bedrag
Persoonlijke info
Ik doneer anoniem


Powered by Whydonate

Goede Doelen:

Mentelity Foun

Team Offcourse:

John

Functioneel Beheerder

Mike

Docent Lichamelijke Opvoeding

Ryan

Senior Technisch Vastgoed Manager

Chester

DJ Entertainer / Innovator / Sport Data-Analist